pirmdiena, 2010. gada 6. decembris

Pirmā ofisa mākslas izstāde Latvijā "OFISĀRTS"

Izstāde "Ofisārts"

Izstāde „Ofisārts” Laikmetīgās mākslas centra Ofisa galerijā
Laiks: 10. decembris – 21. janvāris
Vieta: LMC Ofisa galerija, Alberta iela 13, Rīga
Mājas lapa: www.lcca.lv
Organizē: Laikmetīgās mākslas centrs
Laikmetīgās mākslas centra Ofisa galerijā no 10. decembra apskatāma izstāde “Ofisārts” – ofisa māksla, ko darba laikā un darba vietā veidojuši gan profesionāli mākslinieki, gan profesionāli biroju darbinieki. Radošās izpausmes, kas praktizētas ofisa telpās izmantojot tikai ofisā pieejamos materiālus, pirmo reizi eksponētas kā mākslas fakts, uzskatāmi parādot mūsdienu kultūrā bieži aizmirstās mākslas pamatfunkcijas – dot patvērumu un dzīvesprieku.
 

Izstāde "Ofisārts"

OfficeArt objekti, aplikācijas, fotogrāfijas, performanču video, ofisa lauka ieraksti (field recordings), vides instalācijas - izstāde ir starpdisciplinārs mākslas projekts, kas apvieno vizuālos māksliniekus, literātus, arhitektus un mūziķus. Izstādes kuratori un autori ir Reinis Pētersons un Jānis Joņevs. Piedalās - Krišs Salmanis, Maksims Šenteļevs, Jānis Jakubovs, Taņa Gulbe, Katans, Madara Laure, Līga Laurenoviča, Guilty Ltd., McCann, TBWA, Kolektīvs, Ģirts Arājs, A.-S.B-Š, Bulats Ratkevičs, Nams un citi. 
„Ofisa māksla gan konceptuālā, gan fizisku darbu veidolā pēta priekšstatus par eksistenciālismu, kapitālismu, laikmetīgu romantismu un ironiju, lai atklātu mehānismus, kas palīdz mūsdienu cilvēkam noturēties realitātē un nezaudēt spēkus,” virzienu raksturo amerikāņu mākslinieks un mākslas zinātnieks Džons Heršends.
LMC Ofisa galerija atrodas Alberta ielā 13; atvērta katru darba dienu no plkst. 12.00 līdz 18.00.
LMC Ofisa galerija slēgta Ziemassvētku brīvdienās no 18. decembra līdz 3. janvārim.
Izstāde apskatāma bez maksas.


http://draugiem.lv/koromislo




Izstāde "Ofisārts"

http://draugiem.lv/koromislo

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru